Як вибрати доставку обідів в офіс


Керівництво великої кількості українських підприємств вже усвідомили необхідність забезпечення працівників підприємства повноцінним гарячим харчуванням під час робочого дня.

Обладнати кухню безпосередньо в офісі і найняти кваліфікованого кухаря. Скористатися послугами кейтерингової компанії з доставки гарячих обідів в офіс. Обладнання повноцінної кухні в офісі можливо тільки при дотриманні ряду умов і в цілому виявляється менш вигідним економічно.

Для обладнання кухні в офісі потрібна наявність приміщення, що відповідає усім санітарно — епідеміологічним нормам та нормам пожежної безпеки. Відповідність вищезазначеним нормам необхідно документально підтвердити у відповідних інстанціях, що не завжди просто. Кухня в офісі потребуватиме фінансових витрат на придбання інвентарю, обладнання, побутової техніки. Пошук і щоденна закупівля свіжих продуктів теж лягають на плечі компанії.

Крім того, необхідно вибрати кваліфікованого кухаря і забезпечити йому гідну заробітну плату. Уникнути всіх цих труднощів можна, скориставшись послугами кейтерингової компанії. Доставка обідів в офіс – це повноцінне гаряче харчування для співробітників компанії. Замовлені обіди завжди доставляються в потрібний час. Сформувати меню можна з урахуванням не тільки смаків і переваг співробітників, але і їх релігійних переконань.

Наприклад, можливе замовлення в офіс організації обіду з пісних страв. Замовлені обіди доставляються в організацію в герметичних термосах або контейнерах. Найчастіше, упаковані порції в одноразовий посуд, і їх можна швидко розігріти, використовуючи мікрохвильову піч. Витрати на доставку обідів в офіс відносно не великі. Вартість повноцінного обіду для одного співробітника компанії не перевищує 20 грн. Отже, кейтерінг, або доставка комплексных обедов в офис дозволять керівництву підприємства підвищити ефективність роботи персоналу, оптимізувати структуру робочого часу, підвищити лояльність співробітників до компанії і зміцнити їх здоров’я. Дуже багато західні компанії користуються послугами кейтерингових компаній. Цей досвід необхідно перейняти і вітчизняним підприємствам.