Як вибрати піцу

3-12-2019

Піца — найвідоміше блюдо, яке прийшло до нас з Італії.
Також хочемо вам порекомендувати пицца одесса
У будь-якого відвідувача піцерії починають розбігатися очі від широти асортименту і різноманіття смакових пропозицій. Хитромудрі назви можуть збити з пантелику навіть завзятого любителя піци. Щоб підібрати максимально відповідний блюдо, у відповідності з особистими смаками і перевагами, необхідно знати декілька секретів її правильного вибору.

Виріб, що має товсте підстава, носить назву неаполітанської піци. Вперше таку класифікацію почали використовувати у США. Традиційним тестом для цієї страви вважається дріжджовий варіант. Правильно приготовлена піца не розкочується спеціальної качалкою. Надають необхідну форму тесту виключно вручну. Приготування страви передбачає обов’язкове використання оливкової олії екстра — класу. Будь-яка заміна цього компонента є неприпустимою. Саме цей інгредієнт здатний передати аромат Середземномор’я, і просочити страви теплом сонячній Італії. Начинка у складі піци може передбачати саме різноманітне наповнення. У складі обов’язково присутній сир певного сорту, а також різні морепродукти, овочеві і фруктові нарізки, ковбасна та м’ясна продукція будь-якого походження, гриби, зелень, а також інші продуктові поєднання.

Піца є невибагливим стравою, оскільки її виготовлення передбачає, як додавання елітних сортів риби осетрової групи, так і використання звичайних сосисок, мисливських ковбасок. Найпопулярніше італійське блюдо зазвичай їдять руками, хоча в ресторанах, за традицією, піцу приносять в комплекті зі столовими приладами. Вона може використовуватися як самостійне блюдо, так і в поєднанні з яким — небудь салатом, гарячим та іншими стравами. У виборі напоїв піца також невибаглива. Її можна запивати вином, кавою, молочними продуктами. Вона не буде зайвою в чайній церемонії, а також у поєднанні з высокоградусными напоями. Подача піци передбачає її попередню нарізку.

Найчастіше параметри страви не мають обмежень і володіють найрізноманітнішими показниками. Професійні пиццайола завжди дбають про те, щоб клієнт не пішов голодним. Це позбавить від мук вибору і порадує розмаїттям смаків. Іноді в піцерії окремими категоріями страв йдуть закриті піци або кальцоне. Начинки в цьому випадку аналогічні відкритим найменуваннями, однак тісто знаходиться зверху і знизу. Піца — улюблене традиційна страва італійців, широко поширене у всіх країнах. Дійсно, складно встояти при вигляді свіжої ароматною скоринки, смачного сиру і апетитних варіацій начинки.