Найсмачніша піца.

Найсмачніша піца.

Недостатньо хрустка скоринка, мало томатної пасти або прісна начинка – і задоволення вже не те. Піцу готують потомствені піццайоли виключно в дров’яних печах на фірмовому тесті (у тому числі житньому). ), піцу Valtellina c сиром, брезаолой і перцем чилі (899 р. ) або Estate з карпаччо з лосося (699 р. Тісто для фірмових пиццетт готують по особливому рецепту з міксом з чотирьох видів борошна, без додавання яєць і молока. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі шашлык астана.
Тісто виходить тонким, як у класичній італійській піці, а краї повітряними і хрусткими. Спробуй незвичайні начинки: фалафель (350 р. А тут тебе чекає піца з дров’яної печі. Обов’язково спробуй варіант з лисичками і сиром (750 р. В Zotman тісто для піци розкачують руками, а не качалкою, а головне — тільки тут ти можеш спробувати особливий соус для краешков. ), а на десерт замов солодку піцу з нутеллою і ягодами (530 р. А ти пробував піцу по — грузинськи.
Піцу в кафе готують на тонкому фірмовому тесті з додаванням семолы, італійської борошна грубого помелу, так що за фігуру можеш не переживати. З цікавого — піца з ростбіфом і гірчичним соусом (490 р. ) або піца з лососем і соусом песто (620 р. Одне з найпопулярніших місць в районі Патріарших ставків з відмінною італійською кухнею. ) з чорничним кремом і горіхами. Обов’язково спробуй традиційну піцу з шинкою і моцарелою (680 р. ) або, якщо ти не їж м’ясо, замов вегетаріанський варіант (680 р.